woensdag 2 juni 2010

31 mei 2010

Weer een kort (ca.1,5 uur) avondrondje. Dit keer naar het strandje bij Well.
Het was bewolkt en er stond een fris windje, voor de tijd van het jaar fris, maar een mooie temperatuur om met neopreen te varen. Dat is anders toch snel zweten. Net de bocht om richting Neder-Hemert lag er een vrachtschip voor anker, maar dan zonder ankers.

Geen idee hoe het bleef liggen, het was alleen wel opvallend hoe hoog het schip lag. Het bovenste stukje van de schroef stak zelfs boven water. Vlakbij het pontje werd ik geroepen door een paar jongens die vanaf een kraan aan het vissen waren. Een van de jongens had zijn hengel in het water laten vallen en die heb ik er toen 'uitgevist'. Daarna doorgepeddeld naar Well en daar aangekomen kwam er een Rijkswaterstaatboot aan (RWS-73). Op de terugweg kon ik die bijna heel het stuk in het vizier houden, ook omdat ze af en toe even bij een oever aan het kijken waren. Geen idee waarnaar, maar dat maakt niet uit.

De zon begon langzaam te zakken en dat leverde mooie plaatjes op.
De stralen schenen mooi op de molen bij Neder-Hemert.

En iets verder een mooi plaatje op de molen en kerk van Wijk en Aalburg terwijl er net een vrachtschip aankwam. Op de foto's helaas slecht te zien door de compressie van mijn oude gsm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten