woensdag 12 mei 2010

10 mei 2010


Op maandagmiddag weer mijn inmiddels vertrouwde rondje van 15 kilometer langs Poederoijen gemaakt.
De temperatuur was ca. 14 graden C met een stevig noordenwindje. Voor de tijd van het jaar was het dus koud, maar om te peddelen eigenlijk wel lekker.
Deze keer doorgevaren zonder pauze, dat is dus de eerste keer voor mij dat ik 15km doorvaar zonder te stoppen. Dit voelde ik wel aan wat spiertjes hier en daar de volgende dag.
De totale tijd op het water was 2 uur en 10 minuten, waarvan ik ongeveer 10 minuten gebruikt heb om terug te varen naar en het op de foto zetten van iets vreemds wat in het water dreef.
Dat bleek dus een dode vis te zijn van bijna 1 meter lang.

En 5 kilometer verder riep opeens iemand naar me vanuit het riet. Dat bleek dus onverwacht weer mijn broer Elco te zijn die zijn hond Desna aan het uitlaten was een behoorlijk stukje van zijn huis vandaan.
Hij heeft gelijk weer een paar foto's van mij gemaakt.

Totale vaartijd dus ca. 2 uur en dat is een gemiddelde van bijna 7,5km/h Ik had het iets sneller gehoopt, maar ik moet dus nog iets harder mijn best doen. Na 1,5 uur merk ik dat de vermoeidheid nu begint toe te slaan. Het doel voor mij is om met deze snelheid een 25-30 kilometer af te kunnen leggen deze zomer....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten