donderdag 14 juli 2011

13 juli 2011

Voor het eerst in de Svalbard mijn vertrouwde 'rondje Poederoijen' gedaan.
Lekker recht tegen de vrij stevige westenwind en bijbehorende golfjes in heen en in één ruk door de naar de sloot waar ik even wat beschutting had. Omdat het me wel leuk leek een snelle tijd neer te zetten weer stevig doorgebeuld op de weg terug en met de wind mee en over de golven kon ik flink snelheid maken op de weg terug.

Ik had niet verwacht om het record van de Inuit Inua te verbreken, zeker niet omdat ik toch flinke vertraging had van de wind. Toen ik even stopte om de GoPro uit te zetten waaide ik zomaar meters achteruit. Maar zonder het nu gecontroleerd te hebben geloof ik toch dat het gelukt is. Mooi! :-)

My Tracks GPS-log weergeven op een grotere kaart(helaas weer met foute topsnelheid)

2 opmerkingen:

 1. Hey Hubert, leuke weblog! Mooie omgeving daar, heb er ook vd winter gevaren. Mocht je zin hebben om eens in een andere omgeving te varen dan de afgedamde Maas en omgeving, mail gerust. Anorak84@gmail.com
  Ik vaar een noctiluca, ook van VKN en bijna overal waar maar leuk water is. Woon zelf in bergen op zoom dus vaar vaak op grevelingenmeer, Schelde , volkerak maar ook soms verder weg ( Friesland, loosdrecht, kagerplas enz) Gr. Ferry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Ferry.
  Zie de reactie nu pas.
  Dankjewel, zal het aanbod zeker in overweging nemen. Het probleem is dat ik vaak maar een paar uurtjes tijd heb, dus daarom vaar ik meestal een beetje in de buurt. Maar ik wil zeker wat andere wateren verkennen ;-)
  Hubert

  BeantwoordenVerwijderen